Programma Interactieve Workshops

TOP-DOWN en BOTTOM-UP
Ecoser Training biedt effectieve leerprogramma’s, waarin zowel medewerkers als management intensief betrokken worden.

Ons Programma Interactieve Workshops richt zich op teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Door onze aanpak creëren wij een bewustwording van vaardigheden (competenties) die van belang zijn in de uitoefening van je rol en aspecten rondom duurzame inzetbaarheid. Hierna gaan wij aan de slag om gewenste competenties te versterken met focus op aspecten in houding, gedrag en mindset.

Gedurende de sessies zien wij resultaten in verbeterde samenwerking, communicatie en teamperformance. We geven concrete tools, tips en theorie afgewisseld met interventies gericht op de praktijk. Tevens faciliteren wij in teamdiscussies.

Wij leveren maatwerk; dit doen wij door ons te richten op de leerdoelen die wij ophalen bij het (team)management en de medewerkers. De interventies, zoals games en oefeningen, maken elke gewenste competentie concreet. Wij bieden direct de terugkoppeling naar de praktijk, waardoor deelnemers het geleerde meteen kunnen toepassen.

Deelnemers krijgen tussentijdse opdrachten en gaan een aantal weken aan de slag met de nieuwe inzichten en vaardigheden, zodat het geleerde beklijft.

Voor een weergave van het volledige leertraject:

Programma Interactieve Workshops*