Trainer en Observator Marga Hooyman

Verbinding door communicatie

Zeggen wat je wilt zeggen in geschreven tekst. Met meer gemak en meer effect de verbinding maken met de ander. Dat is waar Marga Hooyman voor staat.

Vanuit haar bedrijf Hooyman Connect biedt zij een scala van trainingen aan voor schrijven met meer effect en plezier. Trainingen op maat, met resultaat én leuk om te volgen.

Haar insteek is: met goed schrijven kom je tot een effectieve tekst. Maar je versterkt het succes als je de tekst op de goede manier en op het juiste moment bij je doelgroep brengt. Dit bereik je met effectieve elementen op het gebied van mondelinge vaardigheden, presentatie- en adviesvaardigheden. Ook daarvoor kunt u bij Marga terecht.

Marga gaat in haar aanpak uit van de sterke kanten van de deelnemer. Ze geeft veel complimenten. Deelnemers en opdrachtgevers noemen haar authentiek, persoonlijk en enthousiast.

Voor Ecoser Training verzorgt Marga rapportages van de Interactieve Workshops. Deze heldere en professionele rapportages versterken het leerproces door de feedback die erin gegeven wordt op basis van observaties in de Workshops. Deze feedback wordt gelinkt aan de leerdoelen. Zo biedt Marga de klant conclusies en vertaalt zij die in een gericht advies. Hiermee biedt Ecoser Training de klant niet alleen een effectiever vervolgtraject maar ook zicht op het Return on Investment.