Partners

Aranea is in 1991 opgericht en is een platte organisatie met korte lijnen. Onze adviseurs geven al ruim 25 jaar Business-IT advies waar onze klanten hun toekomst op bouwen. Onze passie is inmiddels geëvolueerd naar vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en IT. We borgen deze visie door een kern van 30+ adviseurs te combineren met een flexibele schil associates.

Klik door naar ons aanbod van de Business Game: https://www.ecosertraining.nl/business-simulatie-game

Salves is een snelgroeiende groep van bedrijven opgericht in 2006 door Christ Coppens, Algemeen Directeur en DGA. Salves richt zich op ICT Service Leadership: de best mogelijke ICT-competenties en diensten bieden die voor opdrachtgevers meer uit hun dag halen en meer uit hun ICT.

Klik door naar ons aanbod van de Agile Monitor: https://www.ecosertraining.nl/agile-monitor

Effectief samenwerken start met een samenwerkingsstrategie. Bij Allinco VCS ben je aan het goede adres voor de juiste samenwerkingsoplossing. Samen bepalen we welke samenwerkingstool het beste past binnen jouw organisatie. Maak van je vergaderruimte een dynamische meetingroom; betrek alle deelnemers in de meetingroom, evenals collega’s die op afstand deelnemen aan de vergadering of start je presentatie met één druk op de knop. Alles is mogelijk. Samenwerken is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest. Effectief samenwerken, let’s meet. 

Zie ook  https://deagilekantoorinrichters.nl/

 

Klik door naar ons aanbod van de Scrumruimte: https://www.ecosertraining.nl/scrumruimte

Sandler werkt met gereedschappen als The Sales Activator© (hierna ook aangeduid met TSA) om sales managers en hun teams te ondersteunen in het ontwikkelen van hun verkoopkennis en vaardigheden. En coaching in de teams te stimuleren.

TSA helpt enerzijds bij het spelenderwijs bij bewustwording en blootleggen van leemten in verkoopkennis en kunde. Anderzijds worden teamleiders gesteund in het gericht ontwikkelen van deze leemten en hun aspirant teamleaders te coachen naar de rol van teamleader.

Daarvoor bestaat TSA uit twee sales games (vergelijkbaar met het spel Triviant) met daaraan gerelateerde coachingsmaterialen. Het spel gaat op punten voor de drie teams en vaak is het werken met wat leuke prijzen een extra stimulans voor de deelnemers.

 

Klik door naar de website: https://www.utrecht.sandler.com/