Trainer Anne-Jean de Vries

“Impact creëer je alleen als je weet wat jou ten diepste drijft. Mijn diepste wens is om op een blijvende en effectieve manier bij te dragen aan een duurzame en rechtvaardige wereld. En ik geloof dat daarvoor de kracht ligt bij mensen zoals jij en ik. Bij ondernemers, (in)formele leiders en organisaties.”

Anne-Jean heeft de Core Connections theorie met daaruitvolgend de Core Connections methodieken in ruim 12 jaar tijd ontwikkeld en deze blijft hij nog altijd verder ontwikkelen. Dit heeft hij kunnen doen door zijn studiepad langs het MBO, HEAO, 2 universitaire studies en 20 particuliere opleidingen. Daarnaast is hij tijdens en buiten zijn advieswerk doorlopend in gesprek geweest met managers, ondernemers en specialisten.

Uit al deze kennis, inzichten en ervaringen zijn de Core Connections methodieken ontstaan. Dit zijn de volgende methodieken:

  • De Core Connections integrale organisatiemethodiek
  • De Core Connections integrale coachings- en persoonlijke ontwikkelingsmethodiek
  • De Core Connections integrale ondernemersmethodiek

Door middel van deze methodieken helpt hij ondernemers, (in)formele leiders, teams en organisaties om dichtbij hun missie te komen en hier op een duurzame en integere manier succesvol mee te zijn.

Voor Ecoser Training werkt Anne-Jean aan het creëren en faciliteren van Interactieve Workshops. Dit doet hij onder andere voor teams – werkzaam in grootschalige organisaties – zoals Rabobank en DLL, die te maken hebben met een veranderingsproces of cultuurveranderingsprogramma.

Deze Workshops zijn gebaseerd op de thema’s: