Trainer Winny van Buuren – Tessers

Coach/consultant voor managers en hun teams 
Winny begeleidt bedrijven en teams in het verbeteren van de onderlinge samenwerking en hun resultaten door samen de grondoorzaken van het probleem te achterhalen en duurzame verbeteringen in gang te zetten. Samen werken aan een gemeenschappelijke doel vanuit betrokkenheid en intrinsieke motivatie geeft verbinding, meer werkplezier en een efficiënte werkwijze om de ambitie en het doel waar te maken. Door te reflecteren, door te vragen en aanvoelen van de sfeer creëert zij een veilige omgeving, waarin teams de ruimte hebben om met en van elkaar te leren.

Zij helpt graag om de medewerkerbetrokkenheid te verhogen, waardoor de klanttevredenheid en hierdoor de algehele bedrijfsresultaten geoptimaliseerd worden. Zij gaat verder dan het onderzoeken van de oorzaak en het bieden van een kortetermijnoplossing. Samen met de organisatie en de medewerkers creëert en implementeert zij een blijvend resultaat. Dit doet zij door het actief betrekken van management en medewerkers en het benutten van hun talent.

Voor Ecoser Training werkt Winny aan het creëren en faciliteren van Interactieve Workshops, voor teams in grootschalige organisaties, die te maken hebben met een veranderingsproces of cultuurveranderingsprogramma.

Deze Workshops zijn o.a. gebaseerd op het thema:

• Samenwerken en Vertrouwen
• 
Van Manager naar Coach