Workshopprogramma rondom Werkgeluk: True Colors

Essentiële sleutelfactoren van invloed op professionele relaties en resultaten

True Colors is een hands-on interactief vierdelig leertraject, geschikt voor managementteams en teams die authenticiteit en heelheid willen optimaliseren om meer waarde, samenwerking en kracht te creëren. Voor het individu is deze wezenlijke eenheid met anderen uit te drukken door middel van sympathie, empathie, solidariteit, mededogen en identiteit.

De training vestigt de aandacht op essentiële sleutelfactoren die dagelijks van invloed zijn op professionele relaties en resultaten. Welzijn, vitaliteit en kwaliteit van werk hebben een belangrijke plaats ingenomen in de 21e eeuw. Vitale medewerkers zijn meestal productiever, minder vaak ziek en meer betrokken bij de organisatie.

Is uw interesse gewekt? Klik hier en neem contact op voor meer informatie.

Testimonials

  • Ik heb de training als bijzonder professioneel en krachtig ervaren. Je gaat zelf door een proces, werkt aan bewustzijn en kunt dit toepassen voor jezelf dan wel op je werk.
  • De trainster staat duidelijk boven de materie. Kan zaken over leiderschap erg goed uitleggen en onderbouwen. Heeft ook veel bagage om ‘andersdenkenden’ van informatie te voorzien, zonder ze per se te overtuigen. Respect voor het individu.
  • Enorm goede opleiding om jezelf te ontwikkelen. Duidelijk verschillende invalshoeken, professioneel. Ik geef het cijfer 10. Ik ben daadkrachtiger geworden.
  • Verdiepende opleiding en heeft mij aangezet verschillende stukken van mijzelf te onderzoeken. Ik heb oefeningen gedaan die ik zonder deze opleiding nooit had gedaan en dus dingen ontdekt die ik anders nooit had ontdekt.
  • Van alle certificaten/diploma’s die ik ooit behaald heb, is deze mij het meest dierbaar, omdat ik nu echt een transformatie heb doorgemaakt. Ik noem het een Champions League.