Uitvoering

Incompany trainingen
Veelal worden onze trainingen en workshops incompany uitgevoerd, hetgeen reistijd en kosten scheelt. Bovendien zijn wij zeer flexibel in tijden; begin van de dag, einde van de dag of een avondsessie. In overleg is alles mogelijk.

Vindt u het prettig om met uw team elders de training of workshop te volgen? Dat kan! Ecoser Training biedt een aantal sfeervolle trainingslocaties door geheel Nederland en België.

De maximale groepsgrootte voor de Interactieve Workshops is 15-20 deelnemers.

Tussen de trainingsdagen is sprake van een praktijkperiode. Tijdens deze periode kunnen deelnemers met het geleerde, de tussenopdracht en hun persoonlijke ontwikkelpunten aan de slag. Daardoor kan zo gericht mogelijk worden gewerkt op weg naar volgende trainingsdagen. Hierdoor ontstaat een logisch en samenhangend geheel.

Personal Coaching
Aansluitend op de groepstrainingen kan worden gewerkt met een Personal Coachingstraject. De medewerker(s) worden individueel gecoacht om hun vaardigheden en aspecten in houding, gedrag en mindset te optimaliseren. Dit komt ten goede aan de uitvoer van de dagelijkse werkzaamheden en duurzame inzetbaarheid. De leidinggevende wordt betrokken bij dit traject middels een voorbespreking en updates gedurende het traject omtrent de voortgang in ontwikkeling.