Versterken draagkracht personeel

Deze Workshop richt zich op het eigen rust- en krachtcentrum van waaruit het mogelijk is om je te focussen op wat echt belangrijk voor je is en te komen tot keuzes van binnenuit, in verbondenheid met anderen. Dit leidt tot werkelijke communicatie in verbinding met anderen; een gesprek voeren vanuit betrokkenheid zonder jezelf te verliezen.

Het Center for Evolutionary Learning (CEL) is een non-profit wereldwijd onderzoeksnetwerk, gespecialiseerd in de studie van hoe individuen en organisaties leren evolueren naar ideale modellen van verantwoordelijkheid en duurzaamheid in hun identiteit en gedrag. In deze Workshop combineert Adda haar expertise over improvisatietechnieken en effectieve communicatie, met kennis en ervaringen opgedaan vanuit CEL tot een boeiende en leerzame belevenis.  

Het nieuwe tijdperk waar wij ons nu in begeven vraagt om andere skills en inzichten met betrekking tot leiderschapsvaardigheden. Tevens gaan we aan de slag met improvisatietechnieken om creatief om te gaan met verandering. Dit zal je mentale veerkracht versterken en het creatieve brein stimuleren. Je krijgt concrete handvatten ter stimulatie en je zult andere mogelijkheden ontdekken die veranderingen bieden, want “Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?”

Wat leer je nog meer? 

  • Goed kijken en luisteren naar anderen
  • Voortbouwen op wat de ander zegt en doet
  • Accepteren en ondersteunen
  • Vertrouwen
  • Samen verantwoordelijk zijn
  • Creatief omgaan met verandering
  • Aandacht naar binnen richten zodat je een diepere vorm van bewustzijn en perceptie verkrijgt
  • Lichamelijk en geestelijk nieuwe energie krijgen door het brein te ontspannen

Onze Interactieve Workshops bieden wij aan in zowel Nederlands als Engels
We provide our Interactive Workshops in both Dutch and English

Testimonials

Deze workshops leren je los te laten en daardoor des te sterker in je schoenen te staan. Je leert om de stroom van interne gedachten even een halt toe te roepen, waarna je verfrist en geconcentreerd kan focussen. Je leert je intuïtie de vrije loop te laten, waarna innovatieve ideeën kunnen opborrelen. Je leert anderen vertrouwen, waarna je geruster kan delegeren en vlotter kan samenwerken. 

Ik vond vooral de oefeningen interessant die inzicht gaven op de invloed en kracht van non-verbale communicatie. Je leert hoe je met je lichaamshouding overtuigender kan overkomen, doelgerichter kan onderhandelen, beter kan samenwerken met of luisteren naar anderen. Deze zaken ontdekten we op een aangename en soms ludieke manier via interactieve oefeningen en improvisatietheater. Zeer leuk om te doen en bovendien leer je je collega’s op een heel andere, aangename manier kennen.