Waarom kiezen voor Ecoser Training?

Omdat u hiermee kiest voor een trainingsbureau met ervaring, expertise en een focus op organisatie-, communicatie- en competentieversterkende vraagstukken. Wij werken oplossings- en praktijkgericht. Daarbij staan kwaliteit en resultaten behalen altijd voorop.

Wanneer u besluit een training te organiseren voor uw medewerkers of afdeling, gaat het in de basis niet alleen om die training. Het gaat erom dat u een ander resultaat wilt bereiken via uw medewerkers, het zo belangrijke human capital van uw organisatie.

Hoe vertaalt u de organisatiedoelstellingen naar afdelingsdoelstellingen en deze vervolgens naar individuele doelstellingen? Deze vertaalslag maken wij samen met u dankzij onze trainingsprogramma’s op maat.

Waarom is Ecoser Training uw ideale partner in gedragsontwikkeling?
Diverse reorganisaties vanwege de economische crises en de veranderende wereld hebben veel impact gehad op de werkwijze en op de invulling van functies.

Een wendbare organisatie is de organisatie van de toekomst. Hierin spelen medewerkers en managers een cruciale rol. Zonder hun wendbaarheid gaat het een organisatie niet lukken om snel genoeg te voldoen aan de steeds veranderende klantvraag.

Van het gedrag van medewerkers en managers wordt veel gevraagd. Met elkaar effectief samenwerken en goed kunnen inspelen op de klantbehoefte vergen inhoudelijke vakkennis en de juiste competenties.

Richard Branson – Oprichter van de Virgin Group
“De afgelopen jaren werd duidelijk dat de aandacht voor de medewerker de aandacht voor de klant overstijgt. Dit klinkt in eerste instantie vreemd: de klant staat toch altijd voorop?

Zonder aandacht en waardering voor de medewerker voelt de medewerker zich echter onvoldoende betrokken en kan hij niet zorgen voor de optimale klantbeleving die uw organisatie wenst. Geen optimale customer engagement zonder het juiste interne customer engagement.”

Met passie en overtuiging, altijd persoonlijk
Wij werken met deskundige trainers. We zoeken gewoonweg altijd de juiste trainers voor het maatwerk dat wij leveren, specifiek afgestemd op het door u gewenste eindresultaat. We staan voor kwalitatief hoogstaande en innovatieve trainingsmethodieken die praktijkgericht én altijd persoonlijk zijn.

Al onze trainers hebben hun eigen expertise en delen met ons de overtuiging dat je vanuit je persoonlijke drijfveren en passie aan de slag gaat voor anderen. Zo is ons aanbod altijd een maatwerkoplossing voor competentieversterking en/of managementvraagstukken.